HTML

google OS?

2006.02.01. 10:05

Mindig kétkedve fogadom a google pc-ről és a google os-ról szóló híreket. Szerintem hülye lenne a google összecsapni a Microsoftal annak hazai pályáján. De a pletykák/hírek szerint készül egy google os ubuntu alapokra. Ok, nem áll messze a google embereitől a linux buzergálás, nade azért ők inkább nagyobb léptékekben szoktak gondolkodni, mint egy desktop. Meglátjuk mi lesz belőle, tesztekről majd posztolok, de nem valószínű, h én feltenném (gnome/ubuntu ugye...). De az is lehet, hogy majd odatesszük a többi mellé a polcra, ahol a gtalk meg a google pack van.

ps: Kedves Google! Amit én szeretnék tőled Bálint napra: egy naptár, egy nagyobbacska (kb 10G) de biztonságos tárhely (ez akár lehet fizetős is, de akkor ésszel!), vedd meg a writely-t, és a csinálj jobbat mint a backpack.

Update: ahogy mindenki sejtette.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kariteszt.blog.hu/api/trackback/id/tr7798269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása